Gå til indhold

Om Tiny Nation


Tiny Nation er babytøj på abonnement.

Babyer og børn vokser hurtigt ud af tøjet. En nyfødt kan passe sit tøj i ca. en måned, før man har brug for en større størrelse. Ved at leje børnetøj på abonnement kan man hver måned (eller efter behov) få tilsendt en boks med tøj (5-14 stykker tøj) og sende den retur igen, når barnet ikke kan passe tøjet mere, eller man bare godt kunne tænke sig noget nyt.
Man modtager derefter en ny boks med tøj, og det gamle bliver vasket og renset og sendt ud til en anden familie. Sådan kører det, indtil tøjet ikke kan mere. Det vil herefter blive doneret til mødrehjælpen eller blive genanvendt og brugt til at lave nyt tøj.

Det er både godt for miljøet og for pengepungen at genbruge børnetøj, da det sagtens kan holde til flere familier, idet at børn sjældent passer tøjet særlig længe.

Konceptet er størrelse 0-2 år, da børn herefter vil kunne passe tøjet længe nok til at kunne slide det op.

Tiny Nation har skabt et produkt, som giver luksus med god samvittighed. Konceptet er skabt med omtanke for bæredygtighed. En Tiny Nation Box indeholder kun kendte mærkevare-brands i topklasse. Vi lover høj kvalitet og fokus på detaljerne.

Det skal være nemt og hurtigt at sørge for børnetøjet, så tiden kan bruges sammen med familien uden at gå på kompromis med kvalitet eller stil.

Samtidig sparer vi vores medlemmer penge. Regnestykket giver hurtigt mening. Oftest ligger eksempelvis en lækker luksus body/bluse til omkring 249-399 kr. for blot et stk., men hos Tiny Nation får du altså ca. 4 stk. ekstra for samme penge. Det gør produktet til en god investering for vores medlemmer, som får væsentligt større værdi for pengene.

Sådan fungere babytøj på abonnement
Gå til top Top