Gå til indhold

Velkommen til Tiny Nation!

Vi er her for at hjælpe dig. Har du spørgsmål om vores abonnementsservice, eller har du brug for hjælp til at vælge det perfekte sæt babytøj? Vores dedikerede team står klar til at assistere dig med personlig service. Kontakt os via telefon, e-mail, eller brug vores live-chat nedenfor. Vi værdsætter din feedback og ser frem til at høre fra dig!

Kontakt

Du kan kontakte os på tlf.:40502887 (kl. 9-17) eller på mail: kontakt@tinynation.dk, som vi besvarer inden for 24timer i hverdagen. 

FAQ


Tiny Nation tilbyder en nem og bekvem måde at klæde din lille én på med kvalitetstøj. Vælg din ønskede pakke, og vi sender dig en personligt udvalgt kollektion af babytøj, som du kan bytte, når du er klar til en ny størrelse.

Du kan returnere tøj ved at bruge retursedlen, som følger med i din pakke. Send tøjet tilbage, og vi sørger for resten.

Nej, hos Tiny Nation er der ingen bindingsperiode. Du kan pause eller afmelde dit abonnement, når som helst det passer dig.

Ja, hvis du eller dit barn er blevet særligt glad for et stykke tøj, har du mulighed for at købe det. Kontakt os for mere information.

Kundeservice

Vores Engagement

Hos Tiny Nation er hver kunde vigtig. Vi stræber efter at levere ekstraordinær service og support. Vi lover at håndtere dine spørgsmål og bekymringer med største omhu og opmærksomhed.

Vores Løfte

Vi vil svare på alle henvendelser inden for 24 timer.

Vi vil levere personlig service og vejledning til at vælge det bedste for dit barn.

Vi vil sikre, at vores tøj altid opfylder høje standarder for kvalitet og komfort.

Din Oplevelse

Din tilfredshed er kernen i vores forretning. Hvis du har forslag til, hvordan vi kan forbedre vores service, vil vi gerne høre fra dig!

Kontaktmuligheder

Chat Support

Vores live chat er tilgængelig direkte på hjemmesiden. Klik på chat-ikonet i nederste venstre hjørne for hurtig assistance.

E-mail

Send dine spørgsmål til kontakt@tinynation.dk, og forvent et svar inden for 24 timer

Telefon

Selvom vi primært håndterer forespørgsler via chat og e-mail, er du velkommen til at ringe til os for presserende sager.

Svartid

Vi garanterer et svar på både chat og e-mail inden for 24 timer. Vores mål er at sikre, at du og dit barn har en glidende og bekymringsfri oplevelse med Tiny Nation.

Gå til top Top