Gå til indhold

FAQ


Du logger ind på din profil. Klikker på 'Konto detaljer', vælger den nye størrelse. Når vi modtager den gamle box, sender vi den nye afsted med den nye størrelse.

Du opsiger dit medlemsskab ved at logge ind på 'min konto' og trykker afmeld. Opsigelsen skal ske senest ved udgangen af den indeværende abonnementsperiode. Efter udløbet af den indeværende abonnementsperiode har du 5 hverdage til at returnere tøjet til os.

Alle order behandles indenfor 48timer (i hverdage) og vi garanterer 1-3 dages leveringstid. Vi stræber dog efter dag til dag-levering på varer, der er bestilt inden kl. 12.00 på hverdage. 

Vi tilbyder bokse i 8 forskellige størrelser: 56, 62, 68, 74, 80, 86, 90 og 92. Det er de tre første år hvor baby vokser hurtigst, og derfor ved vi at behovet er størst i denne aldersgruppe.

Man kan desværre kun leje tøjet som pakkeløsning, men inde på 'min konto' kan du altid tilrette hvilke brands du ønsker mere af i din box, eller hvis der er print eller farver du ikke kan lide.
Vi sammensætter boxen efter dine ønsker så vidt muligt.

Ja, klik på gavekort oppe i menuen for at se vores udvalg

Du tilmelder dig ved at trykke på 'Bliv Medlem' eller 'Log ind'. Herefter vælger du den pakke størrelse som passer til dit behov, under 'min konto' kan du altid skifte pakke, ændre størrelse og præferencer og meget mere.

Når du oprettes som medlem af Tiny Nation, så vil du automatisk blive opkrævet betaling med kreditkort og betaler månedsvis forud for dit medlemskab.

Ups, der er kommet brocoli mos ud over det hele!
Uheldet kan ske, der kan komme pletter eller huller i tøjet, men skudt med det, Børn er ikke til pynt og de skal have lov til at være børn vores forsikring dækker derfor eventuelle uforudsete skader af tøjet på baggrund af almen brug. Derfor skal du ikke være bekymret for om din lille ny laver uheld i tøjet, selvom vi selvfølgelig alle håber på at dette undgås mest muligt.

Vaskeanvisninger på hvert stykke tøj følges. Vi anbefaler, at du vasker på skånsomme programmer, bruger vaskemiddel uden parfume - både for vores børns og miljøets skyld.

En del af vores kvalitetsstempel er, at vi kan vise hvorfra vores produkter stammer og hvilke brands vi arbejder sammen med. Derfor er det vigtigt at mærker og etiketter bliver siddende i tøjet. Vores bokse indeholder kun nøje udvalgt tøj, hvor der er tænkt på komforten, og derfor bør der ingen problemer være med mærker og etiketter fra tøjet. Hvis du finder et stykke tøj hvor du mener dette ikke er tilfældet, så tøv ikke med at skrive til os, så er vi opmærksomme på det og kan reagere på udfordringen og finde en løsning for dig.

Nogle gange vil du være den første til at modtage tøjet og der vil derfor være prismærke fra producenten i, det må du selvfølgelig gerne tage af :)

Efter udløb eller opsigelse af dit medlemsskab har du 5 hverdage fra indeværende abonnementsperiode udløber til at returnere tøjet.

Du må udskifte din box så ofte du vil, så der er ingen grund til at ændre størrelsen på 'min konto' før du har brug for den. 

Vi sender altid en ny box når vi modtager den gamle, og tjekker om der er ændringer inde på din konto.

Cirkularitet handler om at genbruge og dele ressourcer med hinanden, så de bliver udnyttet bedst muligt. Derfor vil tøjet være brugt af andre familier inden det kommer frem til jer. Vi har høje krav til kvaliteten på tøjet, da vi ved at det er den eneste måde at gøre vores medlemmer tilfredse. Derfor er det gode ved vores medlemskab, at man sikrer sig at det genbrugstøj man modtager også har en høj kvalitet.

Det meste af det tøj vi arbejder med hos Tiny Nation er økologisk produceret og GOTS certificeret. Vores fantastiske brands har høje standarder indenfor de materialer og samarbejdspartnere de anvender, og mest muligt af produktionen er centreret i europæiske produktionsfaciliteter.

Der er ingen bindingsperiode. Medlemsskabet kan til enhver tid opsiges til udgangen af den indeværende abonnementsperiode, dvs. den løbende måned, som der er betalt for.

Vi sender alt tøjet til rens når vi modtager det. Så nej - det er ikke nødvendigt eller et krav.

Når du modtager pakken med tøj ligger der i bunden en returlabel. Vi har gjort det nemt, så det er lige til at pakke tøjet tilbage i boksen og sende retur, som da du modtog det.

Du kan bytte til nyt så tit du vil ved at returnere din pakke. Du aflevere bare pakken i din fortrukne pakkeshop.

Tøjet cirkulerer mellem 3-4 familier. Hver gang vi får tøjet retur, vurderer vi slitagen. På den måde garanterer vi, at du altid modtager tøjet i den pæneste stand, selvom det kan være brugt en, to eller tre gange. 

Når tøjet har været ude ved 3-4 familier, vil det blive sat til salg hos børneloppen. Det tøj som ikke sælges her vil blive doneret til mødrehjælpen.

Skynd dig kontakt os på telefon eller mail hvis du skulle være så uheldig at ødelægge eller miste noget tøj. Omkostning for dig, for mistet/ødelagt tøj, vil være 60% af ny salgsværdi.

Sender du det ødelagte tøj retur, eller mangler der tøj når vi modtager det, uden at du har haft kontaktet os, vil der automatisk blive trukket svarende til tøjets ny salgsværdig.

Som hovedregel desværre nej - da vores lejepris er udregnet efter at tøjet skal kunne lejes ud 3-4 gange. Vi kan derfor desværre ikke tilbyde at du må købe/beholde sin boks.

Har du modtaget en boks hvor alt eller størrestedelen er nyt med tags, er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive og vi vil meget gerne se om vi kan hjælpe dig med en pris på hvad det vil koste dig at beholde det. 

Du vil kunne læse under den valgte boks hvad den som minimum indenholder. Du modtager altid lækkert bæredygtigt luksus børnetøj, i enten nyt eller forsigtig brugt stand.

Du vil modtage tøjet i den størrelse du bestiller boksen i. 

Vi sammensætter i sæt og følger altid sæsonen. Vi styler hver en boks personligt til dig og anbefaler derfor, at du i kommentarfeltet under betaling, skriver et par få linjer hvis du har nogle ønsker til indholdet i din box.

Hvis du skulle være så uheldig at enkle styles ikke passer dit barn, så kontakt os hurtigt muligt for at finde en fælles løsning.

Hvis du har fortrudt, så kontakt os med det samme og senest 1 dag efter modtagelse.

Når du har snakket med os, sender du pakken retur., så overfører vi pengene tilbage når vi modtager tøjet. 

Ved fortrydelse dækkes fragtomkostningerne af dig og bliver automatisk fratrukket din tilbagebetaling.

I boksen vil der være en tjekliste til at tjekke om alt tøjet er der når du vil sende den retur. Her har du et overblik over hvilke styles der er i din box.

Gå til top Top