Gå til indhold

FAQ


Du logger ind på din profil, klikker på 'Kontodetaljer' og vælger den nye størrelse. Når vi modtager den gamle box, sender vi den nye afsted med den nye størrelse.

Du opsiger dit medlemsskab ved at logge ind på "min konto" og trykke "afmeld". Opsigelsen skal ske senest ved udgangen af den indeværende abonnementsperiode. Efter udløbet af den indeværende abonnementsperiode har du 5 hverdage til at returnere tøjet til os.

Alle ordre behandles indenfor 48 timer (i hverdage), og vi garanterer 1-3 dages leveringstid. Vi stræber dog efter dag til dag-levering på varer, der er bestilt inden kl. 12.00 på hverdage. 

Vi tilbyder bokse i 9 forskellige størrelser: 50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92 og 98. Det er de tre første år, hvor baby vokser hurtigst, og derfor ved vi, at behovet er størst i denne aldersgruppe.

Man kan desværre kun leje tøjet som pakkeløsning, men inde på 'min konto' kan du altid tilrette, hvilke brands du ønsker mere af i din box, eller hvis der er print eller farver, du ikke kan lide.
Vi sammensætter boxen efter dine ønsker så vidt muligt.

ja

Du tilmelder dig ved at trykke på 'Bliv Medlem' eller 'Log ind'. Herefter vælger du den pakkestørrelse, som passer til dit behov. Under 'min konto' kan du altid skifte pakke, ændre størrelse/præferencer og meget mere.

Når du oprettes som medlem af Tiny Nation, vil du automatisk blive opkrævet betaling med kreditkort og betaler månedsvis forud for dit medlemskab.

Ups, der er kommet brocolimos ud over det hele!
Uheldet kan ske. Der kan komme pletter eller huller i tøjet, men skidt med det, Børn er ikke til pynt, og de skal have lov til at være børn. Vores forsikring dækker derfor eventuelle uforudsete skader af tøjet på baggrund af almen brug. Derfor skal du ikke være bekymret for, om din lille ny laver uheld i tøjet, selvom vi selvfølgelig alle håber på, at dette undgås mest muligt.

Vaskeanvisninger på hvert stykke tøj følges. Vi anbefaler, at du vasker på skånsomme programmer, og bruger vaskemiddel uden parfume - både for vores børns og miljøets skyld.

En del af vores kvalitetsstempel er, at vi kan vise hvor vores produkter stammer fra og hvilke brands vi arbejder sammen med. Derfor er det vigtigt, at mærker og etiketter bliver siddende i tøjet. Vores bokse indeholder kun nøje udvalgt tøj, hvor der er tænkt på komforten, og derfor bør der ikke være nogle problemer med mærker og etiketter fra tøjet. Hvis du finder et stykke tøj, hvor du mener, at dette ikke er tilfældet, så tøv ikke med at skrive til os. Så er vi opmærksomme på det og kan reagere på udfordringen og finde en løsning for dig.

Nogle gange vil du være den første til at modtage tøjet, og der vil derfor være prismærke fra producenten i. Det må du selvfølgelig gerne tage af :)

Efter udløb eller opsigelse af dit medlemsskab har du 5 hverdage fra indeværende abonnementsperiode udløber til at returnere tøjet.

Du må udskifte din box, så ofte du vil, så der er ingen grund til at ændre størrelsen på 'min konto', før du har brug for den.

Vi sender altid en ny box, når vi modtager besked om at den gamle er på vej retur, og tjekker om der er ændringer inde på din konto.

Cirkularitet handler om at genbruge og dele ressourcer med hinanden, så de bliver udnyttet bedst muligt. Derfor vil tøjet være brugt af andre familier inden det kommer frem til jer. Vi har høje krav til kvaliteten på tøjet, da vi ved, at det er den eneste måde at gøre vores medlemmer tilfredse. Derfor er det gode ved vores medlemskab, at man sikrer sig, at det genbrugstøj man modtager, også har en høj kvalitet.

Det meste af det tæj, vi arbejder med hos Tiny Nation, er økologisk produceret og GOTS-certificeret. Vores fantastiske brands har høje standarder indenfor de materialer og samarbejdspartnere, de anvender, og mest muligt af produktionen foregår i europæiske produktionsfaciliteter.

Der er ingen bindingsperiode. Medlemsskabet kan til enhver tid opsiges til udgangen af den indeværende abonnementsperiode, dvs. den løbende måned, der er betalt for.

Vi sender alt tøjet til rens når vi modtager det. Så nej - det er ikke nødvendigt eller et krav.

Når du modtager pakken med tøj, ligger der i bunden en returlabel. Vi har gjort det nemt, så det er lige til at pakke tøjet tilbage i boksen og sende retur, som da du modtog det.

Du kan bytte til nyt så tit du vil ved at returnere din pakke. Du afleverer bare pakken i din foretrukne pakkeshop.

Tøjet cirkulerer mellem 3-4 familier. Hver gang vi får tøjet retur, vurderer vi slitagen. På den måde garanterer vi, at du altid modtager tøjet i den pæneste stand, selvom det kan være brugt en, to eller tre gange før. 

Når tøjet har været ude ved 3-4 familier, doneres tøjet til mødrehjælpen eller laves om til nyt tøj.

Skynd dig at kontakte os på telefon eller mail, hvis du skulle være så uheldig at ødelægge eller miste noget tøj. Omkostningen for mistet/ødelagt tøj, vil være 60% af ny salgsværdi.

Sender du det ødelagte tøj retur, eller mangler der tøj, når vi modtager det, uden at du har kontaktet os, vil der automatisk blive trukket svarende til tøjets salgsværdi.

Som hovedregel desværre nej - da vores lejepris er udregnet efter, at tøjet skal kunne lejes ud 3-4 gange. Vi kan derfor desværre ikke tilbyde, at du må købe/beholde din boks.

Har du modtaget en boks, hvor alt eller størestedelen er nyt med tags, er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive, og vi vil meget gerne se, om vi kan hjælpe dig med en pris på, hvad det vil koste dig at beholde det. 

Du vil kunne læse under den valgte boks, hvad den som minimum indeholder. Du modtager altid lækkert bæredygtigt luksusbørnetøj i enten ny eller forsigtigt brugt stand.

Du vil modtage tøjet i den størrelse, du bestiller boksen i. 

Vi sammensætter i sæt og følger altid sæsonen. Vi styler hver en boks personligt til dig og anbefaler derfor, at du i kommentarfeltet under betaling skriver et par linjer, hvis du har nogle særlige ønsker til indholdet i din box.

Hvis du skulle være så uheldig at enkle styles ikke passer dit barn, så kontakt os hurtigst muligt for at finde en fælles løsning.

Hvis du har fortrudt, så kontakt os med det samme og senest 1 dag efter modtagelse.

Når du har snakket med os, sender du pakken retur, og så overfører vi pengene tilbage, når vi modtager tøjet. 

Ved fortrydelse dækkes fragtomkostningerne af dig. Dette bliver automatisk trukket fra din tilbagebetaling.

I boksen vil der være en tjekliste til at tjekke, om alt tøjet er der, når du vil sende den retur. Her har du et overblik, over hvilke styles der er i din box.

Vi sender samme dag

Hvis du bestiller inden kl. 15 sender vi boksen samme dag.

Gratis og hurtig levering

Altid gratis levering, du modtager din boks inden for 4 hverdage.

Byt til Nyt

Når vi modtager din gamle box, sender vi en ny den førstkommende hverdag. Selvfølgelig med gratis fragt.